astridnkamila

12

Kategori: Allmänt

Hallå bloggen! Jag längtar så mycket till helgen när jag äntligen kommer kunna sova lite mera...men också för att jag ska till Århus! Dom har öppnat ett museum där för inte så länge sen, och jag har hört at det är värt att besöka :) tycker jag lär rätt så vuxent där. Idag hade vi idrott i skolan, där vi skulle spela handboll. Igen. Något jag är rigtigt dålig på måste ju vara att kasta bollar, eller alla saker över huvud taget. Och när jag inte kan kasta, så kan det ju knappast förväntas att jag ska kunna kasta på mål heller. Håller mig till badminton tror jag. 
 
Vi fick betyg i fredags, och jag och en kompis var väl inte heelt nöjda. Så vi gick ner till stan och åt på Mcdonalds för att dämpa smärtan i hjärtat lite. Okej, så farligt var det väl inte, men ändå...jag fick A (hoppas jag säger rätt nu, för vi har lite andra betyg här i Danmark. A=12) i engelska och fysik! yey! men sen så var det ju andra saker som gick liiite värre. Okej, jag tror jag slutar här. 
 
Här får ni en bild på mig som ni ju inte sett på länge! 
 
Koftan köpte jag i Zara på Kreta! väldigt mysig är den :) 
 
 

The perfect little dress

Kategori: Allmänt

Heeeeej! Det blir ett kort inlägg! Ska försöka hitta en fin bild på Fanny som jag kan rita av och ge henne, fast dock så blir ju Fanny alltid fin på bilder så hehe...
 
Tittade lite på asos kläder igår för de hade rea och shit vad fina saker de har! I love it! Haha jag hittade faktiskt en väldigt gullig klänning med paljetter och tyllkjol.
 
 
 Min favorit är den mörkblåa men jag gillar alla. Alla tre passar till olika tillfällen, den rosa och guldiga känns väldigt somriga och den blåa känns lite mer höst/vinter, typ nyår. Den guldiga som också är vit kan man ju ha på studenten. Det som är snyggast är ju att den är asymmetretisk (stavfel?). Men hade det inte varit läckert med en röd variant? Då skulle jag ha den på julafton eller någn annan "julig" tillställning! :)
 
Kramar! /Astrid
 

Slapp dag

Kategori: Allmänt

Hejsan bloggen! Idag och igår har bara varit "slappa" dagar. Behövdes, dock gillar jag inte att sova bort mina lediga dagar utan de spenderar jag hellre med kompisar. :)
 
Idag fyllde finaste Fanny 15 år! Nu får hon både cykla utan hjälm, få straff och hon får ha byxor..! ;) Haha ne men grattis bästa du! ♥
 
Så imorgon så ska det firas! Och jag kanske ska gå i stan innan c:
 
Kram! /Astrid 
 
 
Så söt du är på bilden Kamil! Hoppas du har haft det underbart i Kreta! :D 
 
Bild på mig & Fanny! 
 

Det går bra nu

Kategori: Allmänt

Åh vad skönt! Sitter och väntar på bussen efter en lyckad orientering! Visst jag tappade bort mig och irrade runt ett tag men jag kom i tid och hittade 15 kontroller utav 20, så jag är nöjd. Speciellt när läraren sa att jag låg på C-nivå i orientering! :'D

Jag menar jag fick panik, ville bara dö någon gång, trampade i vatten (alla andra hade fått plastpåsar på fötterna) och ja, sånt där jag alltid brukar bli när det är orientering.

Men jag höll huvudet kallt och tog det lugnt i min takt. Jag menar vissa hade så höga krav på en själv så att de började att gråta när de inte klarade det och det förstår jag men för mig blev det ju tvärtom! Jag hade så låga tankar om mig själv så jag blev glad trots att jag inte tog alla och det tror jag att lärarna märker!

Och det bästa är…att nu är det HÖÖÖÖSTLOV! Fuck yeah! Med bra musik i öronen är jag nog den gladaste på bussen!

xoxo/ Astrid

Utkast: Oct. 26, 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon och förlåt för dålig uppdatering! Iallafall idag har jag sovmorgon till tolv och sen ska vi...orientera! Fuck my life, jag kommer tappa bort mig i Värnäs. Jag vet inte ens vart Värnäs ligger, hjälp! Polisen kommer ju typ få söka efter mig med polishundar och helikoptrar!

Och sen så när jag cyklade hem med Dolores igår så kände vi att det började att hagla och efter ett tag så övergick det i SNÖ! Alltså jag älskar snö men vänta tills första december är du snäll! Så jag ska orientera i snö, tror inte vädret gillar mig!

Ikväll så är det Halloween fest men ni får nog en uppdatering innan! :D

Hejdå! /Astrid

Jag och min kopp choklad!

skolan und stuff

Kategori: Allmänt

Nämen hej på er! Kom faktiskt hem redan i lördags, men Cecilie frågade om jag inte ville komma hem till henne...och när det var pizza på menyn så var det ju svårt att säga nej! Bara skoja. Typ. Nä, jag hade faktiskt längtat till at få se henne og mina två andra vänner som var där :)
 
Själv hade jag köpt oreos doppade i chocklad på Kreta, hade aldrig trott det kunde vara såå gott, men ärligt, allt med chocklad på är ju trots allt gott. Dom tog jag med mig dit, och så åt vi dom medans vi tittade på danska Voice. Sen blev det lite twister som jag var överraskande bra på...önskar det var sånt man gjorde på gympan, något av det ända jag är bra på ju.
 
Redan dom första skoldagarna blev vi bombarderade med läxor, så ny har jag just skrivit en analys av The Hunger Games filmen som ska skickas till min engelska-lärare idag. Jag blev rätt nöjd faktiskt! Hoppas min lärare också blir det...
 
Kreta var varmt och rätt så kul. Jag rörde vid en stor orm som en kvinna gick runt med för att samla pengar. Blev skit rädd, hon bara kom fra till mig och tryckte dens sliskiga hud mot min hand. Bra att jag inte är så rädd för ormar, trodde inte alls jag var det, men när dens blick mötte min, så fick jag lite rysningar. 
 
Jag har inte lagt över mina bilder från Kreta på datorn, så ni får nöja er med en bild på mig när jag var liten :) 
 
 
 

LEVANDE DÖDA

Kategori: Allmänt

Hejsan! Skippade idrotten idag för jag har ont i magen och huvudvärk. Tog iallafall en tablett så det går väl över. Måndagar är så jobbiga för de är så långa, det hade varit skönt med en mjukstart typ som sovmorgon iallafall men jaja.
 
Igår så hade jag picknick med Fanny, vi köpte lite fika och åkte och satte oss vid skolan. Det var faktiskt mysigt! Sen åkte vi hem till Fanny och hon fick sminka mig som en döskalle i ansiktet, det blev asgrymt. Så tog vi lite bilder och sen sminkade hon sig själv likadant och vi fotade lite mer och sen gick vi ut i Rinkabyholm och skrämde lite människor haha! 
 
Nej men nu ska jag göra lite fruktsallad som mellis, man mår ju bättre av frukt faktiskt ;), och sedan gå ut med Frasse-pojken. 
 
                                     Kram / Astrid
 
 
 
Visst blev bilderna coola? Fanny och jag ska nog se ut såhär på Hallo-ween festen på fredag.
 

It's too cold outside for angels to fly

Kategori: Allmänt

Hello! Sitter här proppmätt efter lite kina mat. Jag och Dolores åt lunch på Ming Palace, åh gud vad gott det var! Älskar deras mat! Men det negativa med det är att man blir så jävla mätt så man mår illa, inte så kul...men det är ändå värt det haha!
 
Köpte hårfärg också, men ni får se hur det blir imorgon för det är Fanny som hjälper mig! Men hoppas att det blir fint men blev lite osäker nu när jag sökte på den hårfärgen på internet för den var mycket mörkare än vad jag trodde att den skulle bli. Men jaja det blir nog bra! :D
 
Ska snart till Dolores för en filmkväll med roliga människor. Tonight will be a good night! Haha men aja, vi hörs!
 
/ Astrid 
 
Tumblr_m7mif44win1qmr009o1_500_large
Så jävla snygg bild! Vet inte om de har bara målat på döskallen men visst är den läcker? Speciellt med björnfittan.
 

Vill man vara fin så får man lida pin

Kategori: Allmänt

Hejhej! Dålig uppdatering, förlåt! Har haft en massa prov typ som spanska provet igår. Jag tror att det gick hyfsat (hoppas jag..) det var lite grammatik uppgifter och sedan skulle man typ skriva en lång dialog om vad som hade hänt under sommaren. Usch, fick hjärnsläpp och stakade mig vid varenda ord men vår lärare är för snäll och säger nästan orden rakt till oss ;)
 
Idag så hade vi skolfotografering, vilket vi INTE hade i måndagssom jag skrev här på bloggen. Han inte sminka mig och hann inte ta med mig smink heller så jag fick va 'A la natural' på fotot. Men det är ju bara enskilda så vad gör det. Hade på mig svarta byxor, grått linne och en svart kavaj med mina vita converse. Måste skaffa en egen kavaj, så snyggt och bekvämt! Men hade lite smålockigt hår och mina pärlörhängen iallafall. Får se hur det blev sen, hoping for the best!
 
Annars då?  Jo, skoldagen var bra men seg och speciellt när jag hade ont i huvudet. Fick mer ont i huvudet när Viktoria gjorde en komplicerad och vacker fläta på mig för hon flätar väldigt hårt (ja, jag är förbannat håröm!) men det blev ju fint i slutändan iallafall, känns som en krona haha! Har dock inte orkat ta ut den för även det kommer ju ta lång tid -.- ;) Har jag sagt att jag älskar flätor? Långa & korta, tjocka & smala and so on. Förresten så får man ju prinsess lockar om man har det tillräckligt länge.
 
Ska nog snart sticka till fritidsgården och bara ta det lugnt. Inget plugg utan bara trevliga människor. Det är MITT fredagsmys, hänga på fritidsgården och proppa i mig godis och mat! Eller nej inte proppa, det var lite överdrivet :) 
 
Hejdå! /Astrid
 
Ignonera min liknande puckelrygg som tar över bilden. Dålig kvalle också tyvärr :/

Torka aldrig tårar utan handskar

Kategori: Allmänt

YES! Pappa hittade örhänget som tur är! Dagen slutade ju inte så dåligt utan ganska bra!

Tittade lite på tv-serien Torka Aldrig Tårar utan Handskar och den är så bra! Fin och man fäller en liten tår för den är samtidigt så sorglig. Läs alla recensioner och titta på ett avsnitt med en kopp te med goda nötter. Höstens serie måste!

Men nu ska jag läsa lite, Godnatt! / Astrid

Gammal teckning jag har tecknat, saknas ju bara en lite tår-droppe ;)

Ny header

Kategori: Allmänt

Hej, försökte fixa en header som jag har pysslat ihop. Picasa och youtube hjälpte mig en stor del faktiskt hehe. Men ändå blev det något jävla fel för bilden kommer ju inte upp! Men såhär ska den iallafall se ut! :)

/ Astrid

Skitdag

Kategori: Allmänt

Helluu! Hade faktiskt skrivit ett låååångt inlägg igår men så förstörde syrran det men nu såg jag att det fanns kvar men känns ju lite lustigt att ladda upp det dagen efter huh? Så då sket jag i det.
 
Iallafall, idag hade vi spanska prov del 1. Åh, det gick bra hoppas jag men det var absolut inte lätt! Mycket svårare än vad jag trodde det skulle vara! Men hoppas att grammatiken går bra den också, håll tummarna! 
 
Idag så trodde jag att vi skulle ha skolfoto fast där det bara tas kort på en själv, vad det nu heter...
men det var det tydligen inte så nu har jag fixat till mig i onödan 3 gånger, bajs! Och sen en hemsk sak, imorse så var jag så stressad så när jag öppnade asken där mina pärlörhängen vilar så åkte de ner i handfatet men jag lyckade få tag på en. En liksom jag kan inte gå bara runt med en!! Men pappa ska kolla kvar om den kanske ligger kvar, jävla skit alltså! Varför händer detta alltid mig, som att "kasta pärlor åt svin". Blev uppriktigt jävligt ledsen, upprörd och lite arg. Förstår hur töntigt det låter men det var ju min konfirmationspresent och det var ju inte typ 20 kronors-pack på Glitter utan ett par över 2000! >:( Så nu lyssnar jag på Don't worry child för att trösta mig lite. :( åker väl snart till fritidsgården, vi skulle planera Halloween discot där eller nåt.c:
 
Lite höstbilder jag tog för ett tag sen när jag var ute med Frasse & Martin. Älskar mössan! Ska köpa mig en egen gosig en! Kanske en vit! 
 
Jaja, slut med deppigheter! Puuuss/ Astrid 
 
P.S bajs vädret gör mig inte direkt på bättre humör..
 

packad och (nästan) klar

Kategori: Allmänt

hallå där! Nu har jag packat till Kreta :) eller ja ni vet, nästan. Motionsdagen var faktiskt inte så förfärdlig, kanske för att jag och några vänner inte sprang men gick typ, hela vägen. Jag skulle ju ha lite krafter till att cyckla hem också, haha. Det blir inte det längsta inlägget det här känner jag på mig...kanske borde addera med en bild. 
 
Nämen, vad konstigt. Detta är någon slags mus eller något sånt. Hittade den med Trine, mitt ute på gatan. Vi tog upp den, och la ner den i gräset brevid, men den var död nästa dag när vi kom tillbaka. Ganska trist slut på ett blogginlägg, men what to do...
 
 
 
Jag Astrid? bli brun, tror jag knappast...ska väl göra mitt bästa, om man kan säga så...snygg bloggdesign vi har fått förresten! Saknar dig så väldigt, väldigt mycket med :( 
 
Ha det bra, ses om en vecka! 
 

Banankaka omnom

Kategori: Allmänt

Hejsan Svejsan! Åh, hatar att precis när man ska gå och lägga sig så kommer man på att man måste ta bort sminket! Så man får lämna sin sköna, varma säng för att ta bort lite mascara *suck* det hände faktiskt precis haha! Och sen kommer man på typ tusen saker till man måste göra tills imorgon! -.-'

Dagen har varit bra, hade bara språklektioner och vi slutade halv 1. Sen kom jag hem, gosade lite med Frasse (somnade en liten stund hehe…), åt tårta, tittade på TV, åt banankaka, pluggade, stack till parkouren. The typical day of Astrid haha. Jag låter ju även sjukt onyttig som äter massa sött och tittar på TV men det var ju mest en en-gångs-grej, tyvärr ;)

Men nu ska jag kura ihop mig under täcket och sova!

Godnatt!! /Astrid ❤

P.S Kamila du fattar inte vad jag är avundsjuk , att få åka till värmen i någon vecka och bli brun låter ju som en önskedröm, speciellt när vi bara hade 1 (!) när jag kom till skolan imorse. Saknar dig förresten! :(

hallååå

Kategori: Allmänt

Hej där borta i Sverige, eller vart ni än är :) hann inte blogga igår, och när jag väl hade lite tid, så funkade blogg.se inte...är det därför att jag bor i Danmark? kanske. I alla fall så hade vi matte-prov idag, helt oförberädda, men jag tror faktiskt att det gick okej. I morgon är det idrottsdag. Varje år, dagen innan höstlovet, och så ska man springa (eller gå då...) ca. 10 km. Inte så konstigt att halva klassen skolkar...fast nu har jag lovat att jag ska gå med några vänner, och det löftet har jag tänkt mig att hålla! I morgon gäller det att packa också. Länktar så mycket till värmen *-* Köpte ett par byxor i en second hand, som jag klippte till shorts :) dom är rätt så snygga på, annars är dom inte det vackraste, så ni får se några bilder från Kreta med dom på, när jag kommer hem igen. 
 
Ha det så bra! 
 
skulle ju ha en bild...och den var ju ganska kul den här. 

Födelsedagsmys

Kategori: Allmänt

Hejsan Svejsan! Förlåt för en dålig updatering! Ändrade design på bloggen som ni kanske har märkt, men vet inget om det här med header och koder eller praktsikt taget nånting...men tänkte att Kamila vill vara supersnäll (det är hon alltid) och försöka sig på att fixa det! Var sur på att förra designen så kunde jag skriva skiiiiitlångt men så blev det typ bara 4 rader på bloggen...Sen var den rätt tråkig också, huh? ;)
 
Annars då? Jo igår så firade vi Olga som fyllde 8 år. Hon fick en Ipad 2. En IPAD! Ska inte småbarn typ leka med kottar och stenar? Haha, kanske inte men ni fattar säkert vad jag menar.Tänk de som är födda detta året, deras barndom kommer ju teknologiserad (kan man säga så??) med typ robotar och surfplattor och sånt.Annat var det ju när man själv växte upp haha!
 
Idag fyllde pappa år! Blir mycket tårta till frukost höhö! Gav han en bok, typ den där Hamilton "I nationens intresse" för 10 kronor. Billigt och bra, köpte den dock i en second-hand affär och där köpte jag även lite Vampire Diares pockets för 5 kronor istället! Nice Price, eller hur? Nu ska jag ut med Frasse och sen plugga lite glosor och drar kanske förbi fritidsgården och kollar vad de hittar på där! :)
 
 / Astrid 
 
 
 Blir man inte liiiite sugen? 
 
 
Fick lite insperation till vad man kan göra med paket, visst är de snygga!?
 
 
Bilder lånad från we heart it!

Rooomeo und Juliet

Kategori: Allmänt

hallå där! Har tänkt mig blogga varje dag tills lördag, undra hur det kommer gå... på lördag ska jag nämligen till Kreta! Vi har lov en vecka tidigare här, lite synd, annars skulle jag ju kunna komma till Sverige en extra gång om året...eller ta emot någon liten gäst från Sverige hemma hos mig :) I går var det teater med klassen igen. Romeo och Julia denna gången, väldigt bra var det! Var lite stressad, skulle hinna till badminton också. Det är rätt galet hur mycket läxor vi får ibland, men det är ju nian nu trots allt. Köpte ett par skor idag också! måste förresten säga, dina nya skor är helt sjukt snygga :) Jag tror jag har shoppat lite för mycket på den senaste, skolan ligger ju mitt i stan, så jag och kompisarna går typ runt där var enda dag...
 
Sko - Sixtyseven: Malin | Ydersiden af skoen
 
Dom här skorna är mina nu :D Jag kanske tar en av dom där typiska outfit-bilderna imorgon, en del av bloggvälden ju. Som jag heelt självklart är en del av. 
 
Vi ses, hej då! 

Määä

Kategori: Allmänt

Hejsan allihopa! Bredvid mig ligger Dolores och vi chillar lite! Egentligen borde jag nog sova eftersom hela morgondagen består utav plugg, har matteprov på måndag och tisdag, men men. Känner på mig att vi kommer prata typ åtminstone en timma till innan vi somnar haha!

Innan har vi dansat framför tv:n (geeks, i know!) och annat skoj! Men vi får höras senare!

Godnatt!/ Astrid

Döda mig

Kategori: Allmänt

Tjena mittbena! Dagen började inte bra men den slutar ju fintfint! Först och främst så missar jag och brorsan och jag bussen så vi får springa till E22 på mindre än fem minuter! Trodde jag skulle dö av utmattning…så dålig kondis har jag! Det jobbiga med den här bussen är att det kommer TRE stycken bussar men bara EN stannar så därför om en åker förbi så kan man ha missat den. För den andra var chaffisen skitsur! För det tredje så är bussen överfull så jättemånga får stå där framme och trängas >:(

Men sen blev det väl bättre, på konsten så målade jag med kol för typ första gången, kul men svårt! Sen åkte jag hem och träffade Dolores och chillidillade lite!

Efter det åkte vi in till stan och mötte upp Emmy, Ronja, Magda, Fanny & Karin! Vi stack till Ben & Jerrys och fikade, myyyyyys!

I väntan på nästa buss så gick jag och Fanny ut med Fannys farbror hundar. De var så söta så!

Men måste sova, ska till tandläkarn sju över tio imorgon ( vem kommer på en sådan tid??) Godnatt finisar! /Astrid