astridnkamila

mikado!

Kategori: Allmänt

Storasyster har just kommit hem efter en vecka i Sevilla i Spanien med hennes klass, och ja, hon har köpt mikado hem till mig! haha, konstigt hur glad jag blev över det...  okej, det har ju varit länge sen jag skrev något här på bloggen, så nu får ni höra om "the hunger games" som jag såg med Maria på bio i tordags. Den var rigtigt, nästan sjukt bra, inte så mycket annat att säga, bara det att jag har tänkt att läsa dom två nästa böckerna i serien nu.
har tänkt mig att cyckla till skolan med Trine i morgon, hoppas jag inte åker in i en lyktstolpe igen... oups.
Jaha ja... nu fick ni höra lite om det. Imorgon skal vi åka till en "emulgator fabrik" med klassen, tvinga mig inte till att förklara...fysik hela dagen, nice! (seriöst, jag gillar fysik :P)
hatar att man inte kan hitta någon som helst sammanhang mellan det jag skriver i inläggen, haha.
hej då, och kram! /Kamila
en bild på mitt älskade godis också, kärlek till chocklad... det är typ samma sak som pocky eller vad det heter :)

Fly ♥

Kategori: Allmänt

Åh äntligen helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skönt att man bara ska ta det lugnt hela helgen, i ♥ weekends!
Idag har det också varit skönt i skolan, först hade vi DISA, sen hade vi en kul föreläsning fram till lunchen. Nej, ni läste inte fel, jag skrev faktiskt kul. Jag vet inte riktigt om föreläsningar är kul, men den här var rolig och intressant. Den handlade om miljön. Iallafall så sen hade vi skiiitgod (förlåt) mat. Det vattnas i munnen när jag tänker på den mmmmmmmm! Sen läste vi bok på svenskan och min lärare verkade gilla mitt reportage mycket, och sånt är ju alltid bra (y)
Btw, Martin köpte en jätte snygg affish till mig, jag vet inte vrf hehe.., motivet var Star Wars. Alltså den är verkligen jättestor! Den är typ lite old fashion, me gusta! Ni får en bild senare :)
Nu till något helt annat, jag vill ha det här nagellacket! Me gusta mucho! Annars har jag inte varit så inne på
nagellack men den här känns...hur ska man säga ehehe..vi säger bara me gusta hahah! Bilden blev inte bara liiiite stor haha! Pöss! /astrid
me gusta!

födelsedag!

Kategori: Allmänt

inte min, nä... var hemma hos Linette med Cecilie, Maria och Trine Sofie för att Linette fyllde år ;) (alla fyra går i min klass, om ni undrade) var sjukt kul, men gud vad mycket mat det var! men det är självklart bara bra, hehe... vi cyklade runt, och så fick jag se deras gamla skola. Synd bara att jag cyklade in i ett staket för att min jacka fastnade i cycklen..haha, så typiskt. Bara för att jag fick den lilla cycklen som fick mig till att se ut so en anka för att jag är så kort...

 Sen titta vi på X-faktor, och hoppades på att dom två två dåliga skulle åka ut. och det gjorde dom ;) är det konstigt att jag, Maria och Linette säger "namaste" istället för "hej då" nu mera? vi har nog sett filmen Wild child allt för många gånger... sen fick jag åka hem med Trine Sofie som bor sjukt nära vårt nya hus (yey!)

hann bara ta två bilder med min polaroid (eller, det var rättare sagt Cecilie som tog dom) för sen var bilderna bara helt vita när dom kom ut ),:  får se om jag lyckas göra något med den (hoppas, hoppas...)

Igår köpte jag en ny jacka också (och lite annat...) här får ni bilder!                                                                   

t-shirt: carlings

jacka: vero moda

mörk-blå tjock-tröja: carlings

tavla: second hand

lånade också sagan om ringen på biblioteket, 1336 sidor! (hela triologin alltså) gaah! undra om jag klarar av det..




snygga flätor Astrid ;) och gud! har Alex köpt moped?? :O nice!

kram Kamila! (bilderna blev konstiga igen -_-)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Jag är lite småtrött, fick gå upp vid halv 7 typ för att Frasse ville ha mat och gå ut och kissa. Såklart ska han börja fjanta runt och springa runt i huset med en tennisboll! *suck*

Aja, idag ska jag gå i stan med Anja, Dolores, Karin och kanske Matilda. Det ska bli jättekul! :) får se om jag hittar något fint! Vill gärna ha en second hand skinnjacka eftersom jag tappade bort min förra hehe..

Igår åkte jag moped för första gången! Alex har blivit så stor så att han har köpt en nu! :D Askul men läskigt samtidigt!

Igår gjorde Tove massor av inbakade flätor i mitt hår så det ser ut som att jag har rastaflätor! Grymmaste frisyren på länge! Kul sen när jag tar ur dom och får ett likadant krull som Olga! :)

Kul att ni har flyttat Kamila! Jag vill ha din nya adress också! Sen får du ju lägga upp bilder på hur det ser ut!

Kram! /Astrid

Årets första glass! <3