astridnkamila

Födelsedagsmys

Kategori: Allmänt

Hejsan Svejsan! Förlåt för en dålig updatering! Ändrade design på bloggen som ni kanske har märkt, men vet inget om det här med header och koder eller praktsikt taget nånting...men tänkte att Kamila vill vara supersnäll (det är hon alltid) och försöka sig på att fixa det! Var sur på att förra designen så kunde jag skriva skiiiiitlångt men så blev det typ bara 4 rader på bloggen...Sen var den rätt tråkig också, huh? ;)
 
Annars då? Jo igår så firade vi Olga som fyllde 8 år. Hon fick en Ipad 2. En IPAD! Ska inte småbarn typ leka med kottar och stenar? Haha, kanske inte men ni fattar säkert vad jag menar.Tänk de som är födda detta året, deras barndom kommer ju teknologiserad (kan man säga så??) med typ robotar och surfplattor och sånt.Annat var det ju när man själv växte upp haha!
 
Idag fyllde pappa år! Blir mycket tårta till frukost höhö! Gav han en bok, typ den där Hamilton "I nationens intresse" för 10 kronor. Billigt och bra, köpte den dock i en second-hand affär och där köpte jag även lite Vampire Diares pockets för 5 kronor istället! Nice Price, eller hur? Nu ska jag ut med Frasse och sen plugga lite glosor och drar kanske förbi fritidsgården och kollar vad de hittar på där! :)
 
 / Astrid 
 
 
 Blir man inte liiiite sugen? 
 
 
Fick lite insperation till vad man kan göra med paket, visst är de snygga!?
 
 
Bilder lånad från we heart it!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: