astridnkamila

internet!

Kategori: Allmänt

hej, hej! sportlovet är väl nästan slut här i Danmark... :S men, jag har flyttat! som ni ser på rubriken, så har vi äntligen internet i det nya huset. Gud vad jobbigt det är att flytta -__- måste väl vara... eeh, femte gången nu? aja, jag gillar i alla fall det nya huset, och rummet är lite större :) hoppas Astrid han komma och se det någon gång i framtiden :P juste... min gamla data har gått sönder... och bilderna från Sverige från i somras är borta... åah, vad jag klagar på allt! men, musical saken gick bra. Men, en av skådespelarna glömde den bästa repliken som var: "du svimmade när du såg mitt ansikte" (okej, detta visar hur sjukt tråkig pjäsen var...)och jag och några vänner ( av dom som ochså spelade olika instrument till pjäsen) satt och mimade alla replikerna var typ helt :o "oh, no you didn't!", hah, nä då, det gick ju bra :P

va kul att åka skidor och snowboard Astrid! (försökte låta lite o-avis där... gick ju sådär.)

Kram, Kamila!

S P O R T L O V

Kategori: Allmänt

Hej! Jag bloggar lite halvslött ifrån sängen eftersom jag är trött och försöker sova. Imorgon får vi ju ingen sovmorgon, för att vi...wait for it...ska dra till fjällen! :D så härligt det ska bli att åka lite skidor och snowboard!

Oh just det, en sak till.. DET ÄR SPORTLOV! :DD

Kramar! /Astrid

@ Emmas crib

Kategori: Allmänt

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaa! We are just having fun, we do not care who see! Haha, rapporterar från Emmas hus :D nu ska Emma baka chokladbollar, och jag ska såklart snylta några heheh! Fast jag ska göra läxa :(:      


                                   Ciao Biatches!




Titta gärna in på Emmas blogg! ;) http://emmabergsell.blogg.se/



Foto: Emma :)

Booooowling!

Kategori: Allmänt

Hejhej leverpastej!
Idag har jag spelat bowling i skolan. BOWLING! Och jag sög på det... Sen har jag varit hemma och tittat på Elsas värld hela eftermiddagen. Okej, nästan hela eftermiddagen då. Men man fastnar verkligen, så det är en tv-serie jag kan tipsa om! (Elsas värld går på Tv3 Play) :)
Men nu ska jag gå till Dolores eftersom vi inte hade någon konfa idag (konfa=konfirmation om man inte fattar det..)
Älskar min nya mössa! ♥
Ciao!  / Astrid ♥
P.S Kamila, tyvärr var det inte min skjorta utan Fannys, men snygg var den!
ful jävelv
vilken lite fjoortiz jag är hahah! ;d
min älskling!
Mys med finaste Frasse ♥

musical!

Kategori: Allmänt

hej, det var länge sen... igår spelade jag (och några vänner från min skola) xylofon framför ett par hundra människor :P mest småbarn kanske... väldigt små människor alltså. Det gick ganska bra faktiskt, och nu om några timmar blir det två föreställningar till. Jag spelar ju egentligen piano, men det fick bli xylofon, som nästan är samma sak ( ialla fall om man tänker på noterna och sånt).

 Juste. Jag har beställt en stickad tröjja på någon hemsida, borde komma i början på nästa vecka :)

hej då, wish me good luck!

 och, Astrid! ja, det är snö här i Danmark :) hah, klart att du inte är avis ;) ( inte lika avis som jag är på din skjorta på bilderna du tog med Fanny, sjukt nice juu! och bilderna blev ju också sjukt snygga. Sjukt hur mycket jag ska hålla på att skriva "sjukt". btw har jag ett konstigt problem med att skriva allt i paranteser om ni nog ser...)


 mina "køller" ( bara för att jag inte kommer ihåg var det heter på svenska :>)som jag spelar xylofon med.
och ett par "cheap monday" jeans som jag köpte i en second hand för... 10 kr! tröjan  köpte jag igår på  vero moda när jag och Maria shoppade i pausen från spelandet :P

(ignorera bildernas konstiga placering...)
kraam! - Kamila

Fgården!

Kategori: Allmänt

Orkar inte sammanfatta dagen, åkte iallafall skridskor med klassen och frös nästan ihjäl! Det där med snön börjar gå lite överstyr..värsta snöstormen ute! :s men lite mysigt är det också c;

Men nu ska jag sticka till världens bästa fritidsgård!

Ciao!

Lite bilder på dagens sminkning och mina nya-ansade ögonbryn, haha ^•^

Ser lite retard på en av bilderna, men det får ni tåla!