astridnkamila

Kroatien, here we come!

Kategori:

Förlåt för dålig uppdatering, har packat, städat och en massa andra saker till resan! Nu sitter vi på McDonalds i Trelleborg och ska strax åla till färjan och sen är vi påväg! Tyvärr finns det väl ingen teckning på båten (det tar 6 h att åka!) så nu är det B L O G G U P P E H Å L L för min del tills jag kommer hem! Puss!

Dagens sminkning

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan! Idag har jag inte gjort så mycket, ovanligt not! Men hade ju tänkt att åka in till stan men just då började det att spöa regna (hade tänkt cykla) så jag tar det imorgon istället. Ska köpa en ny mascara också, men vet inte vilken jag borde köra ppå. Min gamla var ju ingen höjdare så den köper jag igen. Funderar på någon Maybelline, men deras sortiment känns ju enormt. Falsies, colossal, cat eyes...man blir ju bara förvirrad. Vilken är eranfavoritmascara?

Jag sminkade mig lite för jag hade så tråkigt, dock bara på läpparna. Grundade med ett vårdande läppbalsam, sen fyllde jag i läpparna med en läppenna (för att läppstiftet inte ska flyta ut som det kan göra ibland) sen tog jag läppstiftet och "duttade" dit det. Avslutade med lite läppglans :) Röda läppar är ju snyggast till neutrala, osminkade ögon annars blir det ju lätt maskerad-aktigt. 
 
Snart ska jag bädda ner mig med en bra bok, ska upp tidigt imorgon ju! 
 
                            Kram!/ Astrid
 
 
 
           

Croatia, baby!

Kategori: Allmänt

 
God dag, eller ska man säga godnatt? Hur som helst, jag är supertaggad? Vet ni varför? Ehh juste har ju inte berättat om det hehe..På onsdag/torsdag nästa vecka ska jag åka till Kroatien!!! Ni som inte vet var det ligger, kolla i en atlas! Dolore och jag var där för några år sedan men nu ska jag och hela glada familjen dit. Vi ska till Vrsar, Istrien (norra Kroatien). Vad jag har sett på bilder så ser det verkligen mysigt och sådär genuint ut! Vi ska bila ner och bara det kommer bli ett äventyr! Vi ska stanna i två hela veckor och jag håller tummarna för att det ska bli sol varje dag :) och visst kommer det säkert bli tråkigt att bara ligga och sola hela tiden så därför ska vi på olika utflykter som att vi åker över till Italien (åh underbara Italien!) till Venedig, staden som sjunker några centimeter varje år! Sen ska vi vandra i de Sloveniska bergskedjorna m.m. Det kommer bli mycket pizza och fisk (mums filibaba!), foton och förhoppningsvis kommer jag hem brun som en pepparkaka med flera minnen att dela av mig med här på bloggen! Någon av er som har varit i Kroatien??
 

Imorgon ska jag ta en tur in till stan för att kolla på en present åt Anja-Ganja (ta inte illa upp bengfuh) hon fyller år på onsdag och jag tycker alla kan gå in på hennes blogg --->http://anjaakarlsson.blogg.se/ och säga grattis! Min fina lilla marskatt! ♥ Kärt barn har många namn lyder det ju och ja, Anja har verkligen många namn! 
 
Men nu ska jag dra mig tillbaka, Godnatt folket! 
 
               
                
 
Bergskedjan i Slovenien, det är en jättegullig liten stad som ligger på ön omringad av en stor sjö. Vackrare utsikt får man leta efter!
 
 

Fotografering 12/07

Kategori: Allmänt

 
 

Hejsan hoppsan! Drog ut och fotograferade för en liten stund sen med Martins kamera. Har inte hunnit redigera någon av bilderna än. Gillar blomman och lite Frasse-bilder. Vad tycker ni, kom gärna med kritik skulle bli mer än glad! Konstruktiv kritik alltså, inte bara ”Den är ful!” utan mer tips. Skulle så gärna ha en egen systemkamera, då skulle det bli mer fina foton på bloggen. Man kan ju alltid drömma! ;)

Annars då? Jo, Martin, jag & Dolores bakade bullar på förmiddagen. Dolores gjorde kanel, jag gjorde med sylt och Martin gjorde lite kanel och lite vanilj. De som inte blev brända blev riktigt smarriga! Bullbak blir bara en gång om året typ så man uppskattar hembakta bullar mycket mer nu!

Men ska ut och studsa lite nu innan maten. Lax, mumma!

                        Kärlek!/ Astrid

home, home

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter fyra sköna dagar i Sverige :) och så åkte jag ju tåg helt själv...läskigt. På vägen hem från Köpenhamn kunde jag inte hitta vagn 72 där jag egentligen skulle sitta och fick nästan panik för att jag trodde jag hade hamnat på fel tåg. Fast allt gick ju bra. Jag hittade en plats i vagn 61 som också funkade helt perfekt. Sen när jag skulle av så märkte jag att jag hade suttit på en chokladbit en bra bit av vägen, så jag fick smyga ut och hoppas på att ingen hade tänkt sig glo på mina chokladtäckta byxor....det var väl det mesta! Jag hade så kul i Rinkabyholm, och jag saknar alla redan! fast nu har jag ju lite nya minnen igen :) 
 
 
en elefant som jag ritade i ritblocket jag fick av Astrid: 
 
 
Karin, Anja och jag utanför Max en sen kväll: 
 
 
Astrid i gräset på ett lite specielt ställe utanför Kalmar :) 
 
 
ha det så bra! 

9/7 2012

Kategori: Allmänt

Hejhopp! Förlåt för världens sämsta update hittills! Men på sommaren har jag noll blogglust! Det är bara ett kort inlägg för jag vill äta och sen fortsätta på min tecking.

Adios!/ Astrid

Lite bilder från när Fanny och jag fotograferade, för mer bilder surfa in på: http://ffannysfoton.blogg.se/ hon har en awesome blogg också! :)