astridnkamila

Rödhårig

Kategori: Allmänt

Har jag sagt att jag tonade håret rött för några veckor sedan? Det blev inte klarrött eller så utan mer rödbrunt! Ibland blir håret ganska rött (typ framför badrumsspegeln, fick en chock...) eller vanligt brunt. Blev ganska nöjd iallafall! :)
 
Har studiedag så jag lagade fattiga riddare, ääääälskar fattiga riddare till frukost haha! Ska kanske åka till biblioteket och plugga lite. 
 
Ha det bra! :) 
 
/Astrid
 

Jan. 27, 2013

Kategori: Allmänt

Åh herregud vad länge sedan jag uppdaterade! Är verklig ledsen sköt fram bloggandet men känner att blogglusten kommer tillbaka! :)

Skolan flyter väl på, kommer ha en massa nationella prov den hör våren, har sämsta no och matte-vikarien i de ämnena jag behöver hjälp (önskar att jag hade din hjärna Kamila...), ska välja gymnasium. Ibland hatar jag skolan verkligen, även om jag vet att man inte ska säga så.

Var förresten med Dolores i stan idag. Det var tomt och blåste iskallt men det var rätt trevligt :) Vi satte oss uppe vid café Nilsson med godis och "dramatiserade"..(hehe)till de sa till oss att dra. Så då satte vi oss på en bänk och tog konstiga bilder med Dolores kamera ;)

Ska krypa ner och läsa en bra bok! /Astrid

gaaah

Kategori: Allmänt

Sjukt länge sen! Min laddere till datorn är borta, så jag har fått använda mammas dator...jag hade terminsprov (vet inte ens om det finns något som heter det i Sverige) två veckor en, jobbigt. Men det gick ju okej! Sen är storasyster på Galla sak idag, så jag har just fått äran att sminka henne :) det blev överraskande bra, och lösögonfransarna som jag aldrig har provat at sätta på satt också som dom skulle! 
 
Jag och Gosia var och letade efter en clutch till henne igår, och så köpte jag lite saker själv, hehe. En grön vest, örhängen och leggins. Sen har jag också skolfest om två veckor, så jag har köpt en klänning! Lång och svart är den. Jag kanske tar några bilder på allt det där någon dag, eller så försöker jag göra någon slags outfit med sakerna :) 
 
See you! 
 
 

home, home

Kategori: Allmänt

Hej på er! Kom hem från Polen igår, var där och firade jul och nyår :) Jag känner att jag har ätit allt för mycket chocklad...därför har jag sålt mycket av det jag fått till min storasyster, hehe. Känner mig som värsta drugdealern. Jag fick en massa Milkyway magic stars av mormor, som hon hade köpt på nätet. Hade ingen aning om att hon kunde sånt :o Tänk att det redan är 2013...gawd. Klockan tre ska jag träffas med en kompis i stan. Fick förrästen en jätte fin perfym av henne i julklapp :3 jag kanske tar lite bilder på vad jag har fått/köpt senare. Nu får i en bild på mig i en tröja som jag köpte i Zara i Polen :) 
 
 
halsbandet hittade jag i en secondhand, och så står det "cheer up!" på tröjan :) 
 
ha det bra! see you