astridnkamila

Byter blogg

Kategori: Allmänt

Hej alla! Kamila och jag har bestämmt oss för att prova på att blogga på Devote. Vi har kvar våran blogg här om vi ångrar oss och sen kan det vara lite kul att ha den kvar. Hoppas att ni följer med oss! :)
 
 
 
Tack för den roliga tiden! :D

weeee

Kategori: Allmänt

Hej på er! Har just kommit hem från stan, efter en liten shoppingrunda och lite pluggande med Josefine. Vi satt på Lagkagehuset, et bageri om man kan kalla det så, inne i stan. Skööönt ställe. Sen är det gratis Wifi, vilket gör pluggandet lite enklare. 
 
Jag köpte förresten en plånbok...fast nu till något viktigare! 
 
Jag har kommit inn på Rosborg!!!! JA!! 
 
Haha, det är gymnasiet som Gosia också har gått på, det verkar så bra. Mycket bättre än Rødkilde, som jag skulle behöva gå på annars. YAY. 
 
Mitt brev kom lite sent, många hann redan skriva att dom hade kommit inn i lördags...nu får jag bara hoppas på att Josefine också kommer inn, hennes kommer visst också lite sent.. 
 
Åh, glädjen när jag öppnade brevlådan ^^ 
 
kram! 

Köpenhamn

Kategori: Allmänt

Den här dagen har jag varit i Köpenhamn med bästa Karin, Emma, Dolores & Maggah. Det har varit underbart väder med strålande sol. Tyvärr hittade jag ingenting som vanligt men att bara åkt hit med goa människor räckte väl! :) Nu sitter vi och väntar tåget.

Kram /Astrid

lockout

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma! Eller, det har jag ju varit sen igår. Känns rätt konstigt att jag inte ska till skolan på ett tag vi vet faktiskt inte alls när vi ska börja igen. Fast nu har vi lite tid till att plugga och sånt. Yey! Haha, nej men jag ska i alla fall träffas med Trine någon dag och skriva lite på vårt biologi projekt...och sen ska jag ju träffas med Josefine :) 
Jag har rätt ont i magen i dag, och det har jag fortfrarande :( 
 
Jag hoppas i alla fall att ni (Astrid, Dolores, Karin med flera) får en bra dag i Köpenhamn i morgon! var beredda på lite konstiga människor. Fast det är väl något av det som gör Köpenhamn så charmigt så :p Jag såg till exempel en man klädd i bara rosa kalsonger där en gång...hoppas ni lika fantastiska upplevelser, hehe. 
 
Kraaaam 
 
har inga bilder just nu, för att min dator har gått sönder, så här kommer ett lite cheesy (fast väldigt sant!) citat
 
Inspirational Quote