astridnkamila

Julafton om två dagar

Kategori: Allmänt

Åh! Om två (eller en) dag är det julafton! Shit vad man har längtat! Dock kommer inte vår familj köra speciellt tradiotinellt i år men känslan finns ju ändå kvar! Men julafton innebär även inhandling av julklappar vilket jag alltid köper i sista minuten så den här högtiden är nog förutom den mysigaste även den stressigaste! :) Såimorgon bär det av mot stan och jag kommer nog få trängas med resten av alla Kalmar-bor...
 
På torsdag eller fredag åker vi upp till Stockholm för att träffa släkten och fira nyår! Därför har jag bara typ önskat mig pengar hehe..men det ska bli askul! Vår farbror bor vid en fin sjö med ett skidställe och de har en bastu så uttråkade kommer vi nog inte bli! ;)
 
Aja, ska gå och lägga mig nu. Känner mig lite sjuk och jag har inte sovit bra de senaste nätterna och jag måste vara frisk nästa vecka!
 
Kram! /Astrid
 
 
 
 

Jullov

Kategori: Allmänt

Hej, har nu fått jullov, I looooove! Ska äta nu. Puss! /Astrid

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

Hejhej, vilken jävla huvudvärk jag har alltså! Usch! Kan vara för att jag har suttit klistrad framför datorn sen jag kom hem från skolan...;) jag borde inte få ha fritid hehe! Haha men ska snart gå och duscha! :)
 
Idag började vi halv nio, skkkönt! c: Egentligen tycker nog många att det är onödigt (börjar annars kvart över åtta) men för mig som bore här i Rinkan så blir det med bussarna helt annorlunda. Hope you get it cause I don't! Haha men vi tittade på film och fick popcorn och sen fick vi sluta! Chilledill! :D
 
Aja lägger upp några fotografier från när jag hade tråkigt och fotade Olga.
 
Hörs! Kram! /Astrid
 
Tack så mycket Kamil! c:
 
Tror ni förstår budskapet på de två första bilderna själva, ni är ju smarta! Ni som inte fattar kort och gott: låt barn vara barn och håll borta dem ifrån skönhetsidealen så länge som det går! Är trött men hoppas ni fattar samman fattningen :c Egobilden vet jag inte varför...
 

The Hobbit!

Kategori: Allmänt

Hej hej! I går var jag inne och se hobbit-filmen! Åh vad bra den var :D längtar redan til dom nästa filmerna kommer ut, fast jag kan ju hinna läsa bogen en gång till innan det kommer hända...filmen var i 3D och det var en sjukt cool upplevelse (fastän jag fick lite ont i huvudet i början, hehe). Josefine som jobbar på bion gav oss lite rabatt också ;) Nu måste jag göra matten, och sen ska jag inn till stan för att köpa julklappar och hem till Cecilie lite senare! 
 
Vad snygg outfit Astrid! Och ditt hår är ju helt fantastiskt :o 
 
 

Dagens outfit, 14/ 12

Kategori: Allmänt

Tröja- H&M, Skjorta- brorsans, byxor- Cheap Monday.
 
Var bara tvungen att ta med den sista bilden HAHA! Ser ju inte lite efterbliven ut! ;) Var dock allvarlig när jag tog bilden ^^
 
Gillar den här outfiten väldigt mycket, lite åt det androgyna hållet faktiskt! Me gusta! Skjortan är kortärmad men har "killärmar (lite längre och större) och med mönstret ser det ut som jag jobbar på McDonalds haha, ny anställd?
 
Vad tycker ni om den här outfiten, hiss eller diss?
 
 

ÄNTLIGEN HELG

Kategori: Allmänt

I'm back! Jag vet att det har gått en hel vecka men jag har drunknat i läxor och skolarbeten! Igår natt var jag uppe till två för att bli klar med en uppsats för att idag sätter alla lärare betyg på en. Så man smörar lite extra idag ;) Nej men är så glad! Fick ett C på min fackuppsats som jag har lagt ner så mycket tid på och i mitt tycke var den inte alls bra men ni förstår nog lyckan! 
 
Eftersom jag jag knappt sov något igår så är det otroligt skönt med helg! Jag ska bara sova, åka pulka och äta julgodis! Kanske blir en vända in till stan med en vän? Fyfan vad underbart den här helgen kommer bli! :D
 
Annars har jag fotograferat Olga och dagens outfit, bilder kommer upp lite senare! :)
 
Btw, har ni sett mina skruvlockar? Fanny gjorde de i onsdags och de har inte gått ut än, ni skulle se de igår då de var superfina!
 
Kram!  /Astrid 
 

måååndag...

Kategori: Allmänt

Jaha, då var det snart måndag igen! Något av det västa ju. Meeen, jag längtar till at se en kompis som har varit sjuk heela veckan igen! Hon hade/har bronkitis (hur farligt låter inte det?) så hon kan typ inte skratta och saker...jag får väl prova att vara liiite mindre rolig än normalt, fastän det blir svårt, hehe...tänk att det snart är jul! Jag, mamma och min storasyster hade tänkt att baka lussebullar idag, vi har minsann inte glömt dom svenska traditionerna inte! Det hann vi inte, så det får bli en annan dag. Skulle vara kul att baka pepparkakor också, om det inte blir lite för mycket kanske...snart måste man ju köpa julklappar och sånt också, något som jag är rätt dålig på. 
Vi ses någon gång snart! 
 
En blid som jag tyckte var rätt rolig, och som jag skickade til kompisen som inte fick skratta. Elaka jag. 
 
Let's play House!

DAGENS SKRATT

Kategori: Allmänt

 
HAHAHA, bjuder på dessa bilder, har lånat de från www.lolthatsme.tumblr.com! Challe och jag garvade ihjäl oss när vi såg de haha! Trevlig fredag och helg:)
 
Puuuuuss! /Astrid
 
 

Julgodis någon?

Kategori: Allmänt

Tjena mors! Sitter och pluggar lite men ska snart gå och lägga mig, var uppe för sent igår så jag behöver lite sömn! 
 
Skönt att imorgon är det fredag och en efterlängtad helg. På söndag ska våran fritidsgård ha ett stånd i en liten julmarknad här i Rinkabyholm och vi ska sälja bakade saker typ! Eftersom jag skulle baka med Dolores men hon kunde inte längre så får jag röra ihop något själv, kommer ju gå bra..NOT! Har ni fina läsare några tips? Det ska vara julgodis typ men inte alltför vanligt för det känns lite tråkigt..framförallt så ska typ 5-åringar kunna baka det hehe!
 
Vi hörs! /Astrid 
 
 
Funderar lite på Rocky Roads, hur gott ser det inte ut på en skala från 1 till 10??!  Bild lånad från weheartit. 

Jag ser det snöar, vad rolig hurra!

Kategori: Allmänt

Bajsa på dig

Kategori: Allmänt

Åhhhhhhhh, vad sur jag är! Någon "hackade" sig in på min facebook och har bytt till fula profilbilder hela kvällen! Visst, i början var det lite kul men efter ett tag blev jag less och nu har jag bytt lösenord! Men alla mina gamla profilbilder har försvunnit, jävligt surt alltså!

Iallafall, skolan idag har varit ganska ok. Fick ha på min tjockis-jacka för det var riktigt kallt ute, myyys! Sen hade jag glömt gympakläder så jag, Moa & Adam gick till McDonalds istället (fetton höhö!) ;)

Juste spa-helgen var askul! Dansade på ett disco tills fötterna började blöda! Måste lägga upp bilden på klänningen, får berätta lite mer om helgen då också!

Puuuuss! /Astrid :)

Första Advent-mys

Kategori: Allmänt

Åh det är så mysigt här! På marken ligger fluffigt snötäcke och i fönstrena står ljusstakar. Brasan är tänd och lukten av apelsin infinner sig. Vilken poet jag är huh? Men det har verkligen varit en underbar söndag, igår sov jag över hos Challe och vi vaknade och såg att det snöade för fullt. Vi hade snöbollskrig tills mina fötter blev blåa haha! Sen när jag kom hem gick jag förbi Fanny och väl hemma fick man glögg och kaka, muuuuums! ♥ Efter att ha ätit god mat och tittat på Solsidan så går jag nu och lägger mig i nytvättade sängkläder och ber att snön ska ligga kvar när jag vaknar! :)