astridnkamila

yeah!

Kategori: Allmänt

  • Jag ska till Paris. Och gud vad jag längtar *_* har gjort en lista över saker som jag vill göra och se, och tittat på paris på "street view" på google, så patetisk kan man bli, haha. Okej, om jag inte slutar prata om det, så kommer jag ju dö av längtan, så nu fortsätter jag med att prata om annat.
Min klocka har kommit! Men jag kan ju inte helt hantera den, haha. Jag trodde att den hade slutat lysa (den har alltså en knapp där man trycker, och så lyser den) tills Trine förklarade att jag nog inte kunde se det för att det var så ljust...och rätt hade väl hon. Sen började den pipa på lektionen för att Cecilie hade pillat med den, haha. Tid till bilder!
  • klockan  :)  bilder som sitter på mitt skåp, bara för att.. och en låt som jag spelar just nu, på piano, om någon undrade :) (för man ser ju att fingrana på första bilden är fulla av muskler av att spela, höhö)
vad jag hatar det med att sätta in bilder på något bra sätt... det blir ju bara feeeeel!

Converse o holic

Kategori: Allmänt

Tjo, tänkte visa mina nya skor (converse, som alltid -.-). Jag vet att jag har typ 5 par men jag kan aldrig få för många av dem! Okej, det låter som jag skryter väldigt mkt men det är inte syftet med det här inlägget.

Iallafall dem var väldigt billiga, det var därför jag köpte dem. 400 :- kr på en outlet (eller var det 300 :3). Men dem är nästan lite för gula tycker jag, så jag kanske tvätta dem i tvättmaskinen så bleks dem lite. Najs Bajs!

Egentligen är ju converse inte bra för fötterna eftersom dem är helt platta, men det skiter jag i just nu för jag tycker dem är bekväma!

Kamila: shit vad jag är avis på dig!!!!! Varför får inte jag åka till Paris??? Snygg klocka btw!

Paris?

Kategori: Allmänt

hej på er :) gud var elakt att jag inte har uppdaterat... idag hade vi matte prov i skolan i tre timmar (låter sjukt!) , och sen lyssnade vi på hur en kille pratade om proteiner i nästan två timmar... det var kanske inte så farligt. Sen efter skolan insåg Trine Sofie att hon hade låst sin cyckel och glömt nycklen hemma, så vi fick gå hem, vilket tog nästan en timme, haha, bra att vi var två i alla fall.
Jag fyller år den 18 maj, och det är just då vi har fyra dagars ledigt från skolan (om man räknar med helgen då :)) och då ska vi kanske till Paris! (fingers crossed!) Har ju varit där en gång förut, men jag har alltid viljat åka tillbaka :)  måste börja öva mer på det jag ska spela på konserten på måndag, hoppas att jag aldrig mer kommer behöva spela i et orkester igen, det går skit! fast det går okej med att spela piano, håller på med "kiss the rain" av Yiruma nu, han som också har komponerat "river flows in you" om ni kanske känner igen den :) juste! har beställt (eller, jag får den som födelsedagspresent) en klocka. här får ni en bild. Puss och kraam från Danmark!
ASTRID! hej, hehe. har faktiskt själv funderat på at färga (eller bleka?) håret sådär som du sa i ditt inlägg, OCH, jag såg också "the hunger games" på bio, sjukt awesuuumt (fantastiska ord jag kommer på här)  bra var den! och jag fortsätter bara med att använda ett overload av paranteser -_-'  my name is Kamila, and I'm a parantes-o-holic.
klockan som jag har beställt :3

Godnatt ❤💤

Kategori: Allmänt

Ska sova nu, tänkte bara uppdatera lite snabbt.

Idag var det Ne ganska skön skoldag, den kändes inte så brutal som den brukar ;) Ne men, när jag kom hem slappade jag vid Tv och åt toast. Det var gott! c: Sen, olyckligtvis somnade jag i soffan (det var skönt också) så jag blev mosig och grinig för jag bara hann sova några minuter. Så jag skippade träningen.

Men nu på kvällen duschade jag och åt fruktsallad, njami! ❤

Iallafall, godnatt allihopa! /Astrid

Förresten Fanny och jag pratade om att fixa mitt hår snart och hon föreslog mörkt hår och sen ljust i topparna, vad tycker NI?

I skolan

Kategori: Allmänt

Tja, som ni ser på rubriken är jag i skolan. Ska ha engelska, lunch, no och so om jag inte minns fel :)

Men ses/astrid

Star Wars Poster

Kategori: Allmänt

Tror jag aldrig la upp bilden på min Star Wars affisch så här får ni den!

:(

Kategori: Allmänt

Okej, jag vet hur mkt ni hatar mig för jag är så j*vla dålig på att uppdatera, sorrysorrysorry!

Iallafall jag mår såhäääääääääär dåligt, med täppt näsa och ont i huvudet och på det en massa nysningar!•-•' får se hur det blir med skolan imorgon..

Men ni vill säkert inte läsa om hur äckligt jag mår, så jag frågar er:
1. När hade ni påsklov, veckan som nyligen har varit eller..?
2. Hur har lovet varit, rest någonstans? :D själv har jag inte gjort alls mycket på lovet, det är skönt men samtidigt trist! Dock gick jag på Hunger Spelen på bio, den var überbra! (vad betyder egentligen über? xo) Tipsar verkligen! Sen såg jag Breaking Dawn part 1 och Twilight för första gången (!) Helt ärligt blev jag besviken på Twilight, den var överskattad till 100! Bella hade ju typ tics och Edward var inte..Edward. Boken är iallafall 1000 gånger bättre!

Godnatt mina sötnötter! /Astrid

P.S Förresten, är det bara jag som bara kan blinka med ett öga? Eller inte blinka så där om man har fått något i ögat utan mer sådär blunda med bara ett öga, typ lite flörtig? Såhär ;) Okej skriver förvirrande :S men jag kan bara blinka med vänster öga :( FINNS DET NÅGON ANNAN MED SAMMA PROBLEM ELLER ÄR DET BARA JAG?! D:

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Hej, jag vet att jag inte har skrivit på länge, förlåt! Men hela den här veckan har vi varit på ett konfirmationsläger i Åre så jag har inte riktigt haft känn att blogga.

I skrivande stund sitter jag bredvid Anja påväg hem till Kalmar. Hörde att det snöade där, hoppas att det blir varmt när jag kommer hem, höhö! Vi kommer fram ungefär vid 6 på morgonen till Dörby och sen räkna på en kvart för avlastning av packning och resan tillbaka till Rinkabyholm.

Alltså folks, tycker ni att jag borde gå i skolan idag?? Ska försöka sova lite även om det känns omöjligt. :3

Uppdaterar lite senare, men jag kan säga en sak:
Hela resan har varit fantastisk!