astridnkamila

klippdag

Kategori: Allmänt

Hej på er, och förlåt för den dåliga updateringen. Har just haft en projekt uppgift och sånt, i en hel vecka! I alla fall, så var jag i stan med en kompis i dag. Vi köpte ringar, jag köpte en skjorta, och sen, när hon skulle till boxning, så fick jag gå inn och köpa två filmer till henne. Hon fyller nämligen år i morgon, yey! Vet inte varför jag ska vara så glad för det, haha. Kommer behöva skriva lite snälla saker til henne snart. Hade tänkt at skriva konstiga saker som vi har sagt på omslagspappret. Får se hur det blir! 
 
Juste, rubriken borde kanske få någon slags förklaring. I morgon har vi nämligen något som kallas "juleklippedag" på skolan. Alla klasser ska altså göra och sätta upp lite julpynt i deras klassrum. Sen väljer man en vinnare, som lärarna tyckte dekorerade deras klassrum bäst, och så får man lite godis eller något. Och självklart, äran. Vår klass har aldrig vunnit, och eftersom det nu är vårt sista år på skolan, så känner vi oss rättså motiverade. 
 
Hej då! 
 
 

DÖ FACKUPPSATS, DÖÖ!

Kategori: Allmänt

Hej tar en paus från skrivandet för att surfa in här och ge er en uppdatering. Jag hatar verklien fackuppsatsen av hela mitt hjärta, den tar kål på mig! Den ska vara inlämnad imorgon och jag har så mycket att skriva, bye bye sömn! Kommer att få skriva hela natten är jag rädd..men skyller inte på någon annan utan skyller på min jävla dåliga tidsplanering!! Jaja, ska inte belasta er med min negativitet bara för att jag har ett sugit liv just nu, ville bara att ni ska veta att jag finns. Förvänta er inte bra uppdatering förrens på lördag! 
 
Pussssssssssssssss! /Astrid
 
Såhär känner jag för den jävla fackuppsatsen, FU!
 
Förresten, det stod att det skulle snöa imorgon vilket genast gjorde mig glad! :D

Cheeseburgare

Kategori: Allmänt

Hej, är nu vid McDonalds i Norrköping, vi ska snart åka vidare till Kolmården. Nu blire cheeseburgare i massor!

Lyckat köp

Kategori: Allmänt

Det är freeeeeeeeedag! Nu är det heeeeeeelg! (No shit..) Och den här helgen är speciell nämligen, eftersom min fabror Sven fyller 50 snart så han bjuder in oss till Kolmården! Nej, vi ska inte bara titta på djur utan de har spa och pooler och sånt där. 
 
Ska bli så kul att träffa släkten igen, det kommer bli så trevligt! Plus, vi får välja en spa-aktivitet! Ska nog ta manikyr eller en grej för ansiktet. Men jag har aldrig haft manikyr någon gång och jag tycker att mina naglar förtjänar det ;)
 
En annan grej, är så glad för den, ni vet Kalmar byt-och-skänk som jag har berättat om där hittade jag en jääääääääättefin klänning. Säljaren bodde här i Rinkabyholm så det gick smidigt. Ni får se en bild på den imorgon men den är så fin! Love it och är sjukt nöjd, betalade bara 100 kr för den! 
 
Nu ska jag spela COD med Martin.
 
Kram! /Astrid
 
 

taken 2

Kategori: Allmänt

hej på er! I går var jag på bio med Jose och såg taken 2. Väldigt bra var den, fastän det kanske handlade mest om spänningen än om själva handlingen...fast det är ju det som brukar vara viktigast i sånna filmer. Vi kom in gratis, och fick gratis cola (!) för att jose jobbar där. Haha, vi kände oss rätt coola, när vi bara kom och sa att vi ville se Taken, och så fick vi välja vart vi ville sitta, höhö. 
 
I dag var det första dagen av projekt-veckan. Jag och kompisen jag är i grupp med, var bara i skolan och skrev och läste där tillsammans med några killar från vår klass och parallelklassen. Vårt ämne handlar om lycka och materialism, typ. Och om varför Danmark är ett av världens lyckligaste länder. Intressant!
 
Jag har just målat naglarna och klistrat på stjärnor på dom, haha. 
 
Ha det bra! 
 
Krya på dig Astrid! :) (förlåt för att det har gått lite segt med draw something, haha) Och tack för komplimangen om min tumblr ^^
 
en bild på mig, igår innan jag skulle på bio. hade försökt att locka håret där faktiskt...kanske ger ett inblick i hur himla platt mitt hår är normalt. 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukling

Kategori: Allmänt

Hejsan Svejsan, ligger hemma sjuk i feber med lillasyster som flänger runt för hon har studiedag. Men jag kryar på mig (hoppas jag) för lite senare idag ska jag träffa en syo med pappa och det är lite svårt att boka om hehe..
 
Vi hade jättekul i lördags, vi spelade in en film om slender man typ haha! Kan lägga upp den på bloggen eller länka åtminstonde. Sen när Challe och Fanny hade gått hem så gick vi och la oss och bara pratade, eller jag och Dolores för Alex somnade..;)
 
Men ska gå och säga till Olga att hon ska sluta sitta framför datorn och dega. Puuss! /Astrid
 

Lördagskväll!

Kategori: Allmänt

Hej, ledsen för min sugiga uppdatering! Har fullt upp i skolan så tyvärr måste jag prioritera lite. Men nu är det ju helg så lite frihet måste jag ju ha!
 
Breaking Dawn part 2 var ju...eh hur ska jag säga? Den var skrattretande, sorglig, dålig, bra..blev lite kär i den. Alltså egentligen är ingen av filmerna bra om man jämför med böckerna men när jag såg den här ångrar jag faktiskt inte att jag blev skittrött dagen efter eller att jag la ner 115 kronor plus popcorn och sånt. Skrattade åt Bella och dreglade över Jacob och hatade på Volturi. Men jag vill inte spoila filmen för ni som inte har sett den men Ronja och Dolores började att gråta haha!
 
Ska kanske sova över med Alex, Dolores och några andra vilket lär bli skitkul! Och ikväll kommer bästa farbror (Sven min vän cx) och farmor och ska äta middag med oss. Det blir gulasch, mummmmmms!
 
XOXO! /Astrid
 
P.S Älskar din tumblr Kamila! :D
 

te och tumbr!

Kategori: Allmänt

Jag var sjuk både i förrgår och i går, men nu blev det "äntligen" skola för mig! De hände inte så mycket, killarna låste dörren för en tjej som stod ute på brandtrappan (konstig historia det), vi skrev ett kort till vår danska-lärare som är sjuk/stressad och har varit det rätt så länge. Yey för vikarer! I alla fall Erik som förklarar för killarna hur dom ska göra för att komma in på stans clubbar och barer och sånt. Han är ju för skön. Fast vi börjar nog snart sakna vår riktiga lärare...eller nåt. 
 
Efter skolan var det en av killarna som frågade om jag ville med och träna, haha. Jag ja, träna. Nä men jag skulle  gå runt lite i stan med Jose, så det fick bli ett nej. Nästa gång kanske! Då kan jag ju vara en sån där riktig bloggerska och ta en massa bilder, när jag väl egentligen borde...träna. 
 
Nu sitter jag och dricker grönt te ur min Diddl mugg. Mm, gott! 
 
Ha det bra mina vänner! 
 
Här är en bild från h&m´s 2013 vår kollektion. ÄLSKAR verkligen jackan! Kommer nog köpa den när den kommer ut. Fast nu borde jag kanske inte tänka på vårkläder än...Jag lovar att det kommer någon outfitbild snart, om jag lyckas bli nöjd men en av mina "outfits" haha. 
 
jag har skaffat mig en tumblr förrästen! Det händer väl inte så fruktansvärt mycket där, men här är den i alla fall: 
 
http://wellhellodidntseeyouthere.tumblr.com/
 
Älskar ni namnet lika mycket som jag, haha? 
 
H&M lookbook wiosna 2013 (FOTO)

Feeling Good

Kategori: Allmänt

Hejhej! Sitter och väntar på att klockan ska bli elva för då går jag och dolores till bussen och åker in till stan för att vi ska se på bio! Det blev lite jobbigt att fixa hur vi ska ta oss hem
 
men Dolores syster skjutsar oss tack och lov! Vill faktiskt inte betala 50 kronor för att åka nattbuss och cykla...nää! 
 
Iallafall, var så skönt att sluta tidigt idag! Det har börjat en vikarie som har oss i svenska och han är så snygg. Lite ögongodis är ju alltid trevligt haha! ;D När jag kom hem gick jag upp på vinden för jag skulle leta efter syrrans gamla fackuppsats men hittade inte den. Istället hittade jag en cd-skiva med en massa bilder från när jag gick i 1:an och 2:an, saknar! 
Ahh måste gå. Kraaam /Astrid
 

Trippeltång

Kategori: Allmänt

"Godkväll". Sitter här med min sidenmorgonrock, en värmekudde i knät och luddiga strumpor på fötterna. Försöker få det mysigt till att plugga men det hjälper knappast så mycket. Vill snarare bara krypa ner i min gosiga säng och sova. Men måste skriva på min fackuppsats annars dödar mina föräldrar mig. Men jag vet inte vad jag ska skriva, min hjärna har slutat att fungera vilket gör så att jag får panik! Uppsatsen ska vara inlämnad om 2 ynka veckor så jag borde nog fråga mig vad gör jag här?
 
Känner bara att det är skönt med ett avbrott så jag surfade in här. Idag har dagen gått ganska segt. Men det är ju en måndag och en av våra längsta dagar så inte undra på. Jag längtar tills imorgon då jag, Dolores, Ronjis, Challe och Anna ska se på Breaking Dawn part 2 premiären med minst halva Kalmar. Kommer vara fullsmockat men det blir kul tror jag! Blir bara lite osäker hur jag ska ta mig dit och hem igen för bion börjar klockan tolv på natten och slutar något efter två. Men det fixar sig nog! 
 
Idag köpte jag faktiskt en trippeltång (vågtång typ) av en tjej för 130 kr! Bra deal eller hur? Köpte den på Kalmar-byt-och-skänk, en fb grupp typ som blocket, och blev väldigt nöjd. Har provat lite och den fungerar hur bra som helst! :D
Det är kul att gruppen/sidan har blivit så populär, bra för miljön och för plånboken hehe.
 
Måste fortsätta plugga! Kram! /Astrid
 

             
 
Ni får några pyttepyttesmå bilder som jag har lånat ifrån google lite snabbt. Älskar hur hon har håret, precis så jag vill ha!

Leading Lady

Kategori: Allmänt

Förlåt, Förlåt, Förlåt! Förlåt för en jättedålig uppdatering, har haft eller rättare sagt jag har en massa läxor och plugg som jag måste ta itu med! Så därför blir detta ett rätt kort inlägg. 
 
Men så skönt det är med helg asså! Behövde det verkligen. Igår efter skolan åkte jag, mamma & Martin in till stan för att handla lite saker.
 
Åt sedan limekyckling med ris och kikärtor, älskar den maten! Gick sedan en kort stund till fritidsgården och jaa.
 
Måste börja med engelskan. Kram! /Astrid
 
 
Hittade detta lacket på Åhlens igår ocj jag fastnade för det. Jag som inte är "nagellackstjejen" hehe. Tror jag gillar den mest för den är så julig. Kommer från Essie och den heter Leading Lady.
 

Önskar jag också vore så bra på fysik...men jag längtar också verkligen tills The Hobbit har premiär, taggataggatagga! :D

Bara jag som fryser?

Kategori: Allmänt

Hej hej! Jag mådde inte så bra igår, så jag fick stanna hemma från skolan. Nu känns det som om veckan har gått så sjukt snabbt! Känns som om det var i går jag spelade Zelda med Cecilie, haha, fastän det var i söndags...jag måste verkligen köpa en present till en kompis, något som jag verkligen suger på. Jag kan väl rita en teckning, fast...ja, vi får se. Som ni kanske hör, så har jag inte så mycket intressant att blogga om just nu...  
 
Astrid! det var inte så jag menade...jag är väldigt glad för betyget i fysik! det var bara det att det finns lite annat att klaga över, haha. Sen så är fysik ju mitt favorit-ämne, om man kan säga så. Och engelska då! 
 
Det förvånar mig inte att "breaking wind" var dålig! Det var "vampires suck" ju också, kändes som om man inte ens behövde se filmen, för allt det "roliga" var redan i trailern :) 
 
En film som jag länktar till är självklart, The Hobbit! Boken är väldigt bra, och det kommer filmen helt säkert också vara :) 
 
 
 
 

Breaking Wind suger

Kategori: Allmänt

Tjabba, tjena, hallå! Förlåt för dålig uppdatering. I måndags firade jag och några kompisar Fanny och det var jättekul! Jag sov över hos henne och det var lite läskigt att behöva öppna dörren för att någon knackade på mitt i natten, speciellt efter man har sett en skräckis! 
 
I tisdags så var jag hos tandläkaren och de bekräftade att jag inte behövde en tandställning och senare på kvällen så gick jag till Fanny igen och mumsade på tårta och kakor mmm! Igår så åt jag hos Dolores och det var, ursäkta språket, skitgott! Lamm, potatismos med chevréost och sås. Sen tittade vi på kanske en av de sämsta filmerna i historien, en parodi på Eclipse. Visst man skrattade men den var så B, kändes som en youtube film typ!
 
Idag ska jag åka till stan och kolla lite eftersom brorsan fyller år imorgon! Och då ska vi kanske åka till Växjö simhall! Simhallen är typ tusen ggr roligare än Kalmars så ah ni fattar! :)
 
xoxx! /Astrid ;)
 
 
Här är filmens omslag, se den inte! Haha!
 
Kamilla: Du skojar, är du missnöjd över ett A?! Det är det bästa betyget juu och i fysik liksom! :O