astridnkamila

Saknar Astrid !!

Kategori: Allmänt

Det hände något konstigt med datorn, så nu skriver jag hela inlägget om igen. Jag har just kommit hem från en teater sak med klassen :) den handlade om Elvis, så dom dansade mest... And guess what?! Min kompis fångade en scarf sak som "Elvis" kastade ut i publiken! Gissa om jag är avis?! faktiskt inte. Undra vad skåderspelarna tänker på när dom dansar och går runt och kramar varann på scenen... dom kanske hatar varandra?
Sen när det var paus så gick jag och två kompisar ut och åt mitt godis, och en av dom försökte putta i mig i en fontän (?) och jag blev skit rädd x) sen ville jag ju putta i henne men... det gick inte så bra x)

Kram, Kamila <3

Bara en bild från när jag och Astrid köpte skit goda chips för 10 kr här i Vejle. Vet inte varför det blev just den bilden...

saknar dig kamila!

Kategori: Allmänt

Hallå där, köp blåbär! Skolan var rätt chill idag, vi bakade pannkakor på spanskan! :D
har mest segat vid mammas nya dator, en macbook :) vet typ inte vad jag ska skriva :s jag tittar lite på glee och drar kanske till fritidsgården snart. ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch min nacke! :(( fick nyss nackspärr.
i helgen är det "Ölands Skördefest", tror vi åker dit imorgon. det är lite som en tradition, typ åker runt och tittar lite och sen är det konstnatten. det är verkligen jättefint!
aja måste sluta nu, bjuder INTE på en bild idag ;)
PUSS

I'm hooome !

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem från skolan, och det är skit varmt ute! Jag och en annan kompis åt glass idag ( bugerking, BKool med choklad och karamel mmm...) och sen gick (observera: GICK) vi hem i solens värme :D Vi slog varandra varje gång en Audi, gul bil eller Dansk fragtmand åkte förbi, och självklart vann hon :/ Jo juste... fick 10 ( det är som ett bättre VG) i en dansk upsatts idag :D Yey !!

Vi ses !!
Kram Kamila!

Här är en skjorta som jag köpte på väg hem från sverige: Förlåt för den konstiga bilden, det blev något fel med blixten :P

Hej, det är jag !!

Kategori: Allmänt

Nu när Astrid har lagt up tre inlägg så är det nog min tur nu ;) Idag fick jag alla rätt på fysik och kemi provet :D det var typ bara et par frågor, men i allafall !? Sen efter skolan gick jag och en kompis för att köpa choklad, smör och något konstigt choklad-mousse pulver... wierd... :D

Jag laddar upp något inlägg i skolan imorgon :) kanske lyckas med at ladda up en bild med några vänner? ;)
Desprate housewives time!! ( med danska undertexter, men what ever!)

HEJ DÅÅÅ,

kramar, Kamila

P.S :

Till Astrid: ONSDAGAR ÄR INTE ROLIGA ALLS!! jag är :D hah jooooke..
.
Här är två blider från i sommras :) Här blir Astrid Efterföljd av rådjur....
... Och här är jag, Astrid och Olga (Astrids lillasyster) i Astrids trädgård :)<3

Satan i gatan!

Kategori: Allmänt

Elloh!
Har kommit hem från skolan, onsdagar är rätt roliga. först slöjd, sen språk och till sist elevens val + så fick vi lasagne i skolan, Yummie! ^^
typ vid 6 ska man på konfa-möte, vet inte om det kommer  bli roligt, vill hellre sticka till fritidsgården och ta det lugnt :P jaja inte klaga!
skriver kanske ett inlägg sen ;) får se om man orkar.
Vet att jag lägger ut ganska mycket svartvita bilder, men jag gillar det och jag ser liiite bättre ut! ^

Pontiac!

Kategori: Allmänt

Glömde visa en bild på superduperfina ponny, den heter pontiac :) men hennes ponniesar är också superduperfina  :D
Glömde visa en bild på superduperfina ponny, den heter pontiac :) men hennes ponniesar är också superduperfina  :D

hej på mig (y)

Kategori: Allmänt

Hej hej, Astrid in da houseeeee! Kamila åkte ju i söndags :( men vi träffas nog snart igen :) vad tycker ni om headern då? ganska fin tycker jag ;)
idag har vi studiedag, så igår åkte jag till fina Charlotte och sov över :) vi tittade på Dumma mig och...Rapunzel? jaja den var rätt bra iaf och se tog vi en låååååång sovmorgon (y) och sen red vi lite också.
Snart ska jag gå till le parcouren, orkar inte berätta vad det är, sök på youtube istället xd
LOVEEEE ASTRID!

 

Kebab

Kategori: Allmänt

hej, nu när vi har fixat lite med bloggen och designen även om den ser lite...hmm..misslyckad ut :)
Kamila är hemma hos mig(Astrid) den här helgen typ och vi ska ha det awzume!
Men nu ska vi gå och lägga oss så vi blir pigga imorgon! :D
Hello folks

Välkomna, velkommen!

Kategori: Allmänt

Hej, ni har kommit till Astrids och Kamilas blogg! Vi är bästa kompisar men för några år sen flyttade Kamila till Danmark och jag bor kvar i lilla Kalmar. Ändå sviker vi aldrig varandra :D här får ni följa vardagen och sånt!


Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt