astridnkamila

Fiskbensfläta..typ

Kategori: Allmänt

Hejhopp, min torsdagskväll spenderas inte framför TV:n som många andra. Nejnej, jag sitter här med Olgas hårdocka ( ni vet en såndär dockhuvud med blont hår och så medföljer smink m.m) och försöker lära mig att fläta. Jo, det är pinsamt att jag inte ens hade en aning om hur man gjorde en inbakad fläta när jag själv brukar ha sånna i håret. Men då gör mamma dem. Men jag bestämde mig för att ta igen den förlorade kunskapen som nästan alla andra flickor lärde sig vid dagisåldern.

Nu försöker jag mig på en fiskbensfläta, det går sisådär! Mitt mål är att kunna åtminstone göra en helt vanlig simpel fläta på mig SJÄLV.

Önska mig lycka till! Kram! /Astrid

 
Ignonera mitt face haha!

Sims dröm

Kategori: Allmänt

 
 
Hejsan allihopa! Ledsen för en dålig uppdatering, vill bara njuta av att inte göra ingenting för någon dag. Typ bara flyta med (även om jag kommer att ångra det så jävla mycket sen..).
 
Idag har jag införskaffat detta spelet. The Sims 3 Pets. Åhhh längtar tills imorgon då jag kommer få spela det! Har suktat efter det en lång tid nu och eftersom det var 50% rea så tvingade jag pappa till datorn för att betala. Haha, eller inte riktigt så..och jag vet, hur många 14/15:åringar spelar fortfarande sims? En, iallafall för jag kommer nog aldrig växa ifrån detta spel! Kalla mig barnslig spelnörd, men skiter fullkomligt i det! Gör saker som jag tycker är kul och that´s it!
 
Den första hunden jag ska göra är Frasse! Absolut, han får det bli haha! Challenge, me gusta! ;)
 
Ska dra mig tillbaka nu så jag kan gå upp tidigt imorgon och spela hela morgonen! 
 
                                Kram!/ Astrid
 
 
 
 

hästar...

Kategori: Allmänt

I går sov jag över hos Cecilie! Vi tittade på film, spelade Zelda på hennes wii och gjorde sushi. Sen åt vi sushi till frukost, och cycklade till hennes häst :) 14 km. i regn, jag tror jag börjar bli förkyld nu...fast jag får ju för sjutton inte! för i morgon ska jag paddla kanot och sova i en scoutstuga med klassen ^^

Jag fattar fortvarande inte att jag travade (eller är det hästen som travar när man travar...?) på en häst! jag satt bara där och hoppade upp och ner...jag som är så rädd för hästar.

Hejdå!


Sommar och sol!

Kategori: Allmänt

Jag är jätteledsen för en dålig uppdatering! Kan inte skylla på någon annan än mig..men det har varit soligt och varmt det här senaste dagarna och vem vill sitta inne med en dator då? Juste, jag har fått S O M M A R L O V!! Himelskt härligt! Men det känns som att det snart tar slut och jag blir alltid lika stressad! Bara att ligga och slappa eh hel dag får mig att känna att jag bara slänger bort.. typ dagarna!
Hade på min konfirmationsklänning, den broderade med gammelrosa kjol från H&M. Önskade dock att jag var lite brunare om benen men vädret har ju varit lite "fucked up". Vi var i Slottsparken och vädret var lite gråmulet men sen sprack det upp! Emma, jag och hennes kompis fotade lite efter det och jag ska lägga upp bilder från det när jag får bilderna från Emma.
Efter det stack vi in till stan och mötte upp en härlig bunt med goa människor och sen gick vi och åt på en italiensk resturang. Mums filibaba! Lite senare på dagen åkte jag, Dolores och stammisarna på fritidsgården till bion och såg The Avengers. Den var bra och rolig men jag och Antonio förstörde nog filmen för alla med våra diskussioner haha! Kommer att sakna de verkligen över sommaren! Filmen var seg i slutet dock och tog aldrig slut, Jesus Christ! Ironman var klart den bästa hjälten men Captain America var såååå snygg! *Dreglar* :D
Häromdagen var jag med min kompis Tilda och vi bänkade framför hennes laptop för att se The Ring, usch! Den kryper under skinnet verkligen, men Grudge är läskigare dock! Senare på kvällen gick jag över till Dolores och Anja och lagade god mat! Spaghetti med tomatsås, kommer du ihåg den rätten Kamila?
Vi tittade på Project X som var skitkul och pinsam haha! Handlar om några töntar som ska ha en grym födelsedagsfest, istället urartar den sig t.ex. killens pappas dyskitdyra bil bler nerkörd i poolen och filmen slutar med att huset och grannarnas hus brinner upp! Tips, se den! :D
De senaste dagarna har jag bara slappat och jobbat på brännan! Chilllade med Dolores idag och sen badade vi i grannens pool, Årets första dopp! Herregud, bara det är ett tecken på att vädret har varit konstigt! Jordens undergång hjälp..!
Soliga kramar!/ Astrid

:)

Kategori: Allmänt

I går var det "tjejkväll", om et är det heter, hemma hos Michelle. Det var sjukt mysigt! grymt god mat också, väldigt vigtigt, hehe. Vi tittade på film, (inte alla vågade se skräckisen, I did!) grillade marshmallows klappade hennes får, hästar, hund och katt (Cecilie försökte ge sig på en höna också, haha). Minst sagt var det alltså en mycket lyckad kväll :) något som Astrid kanske skulle vara intresserad i, var att Adrian Lux var i Vejle för några dagar sen, fredag om jag minns rätt. Viste inte så mycket om det, så jag hann inte helt bestämma mig för om jag ville gå dit eller inte.
Just nu håller jag på med en månadsuppgift till på tisdag (matte.. -_-) och lite historia till i morgon. Juste, om ni undrar varför jag inte har varit så vänlig och lägga upp lite nya bilder (hm, det var inte många inlägg heller för den delen) så är det därför att en av min storasyrras kompisar har råkat få med sig vår kamera hem.
okej, det var nog allt för mig.
vi ses!
fin blus Astrid! och väldigt fin Olga för den delen :)

Sidenblus

Kategori: Allmänt

Denna fina sidenblus hade jag på mig på Olgas skolavslutning. Den kommer ifrån Wera/ Åhléns :) Till det tog jag mina svarta byxor och vita converse.

Längtar verkligen tills imorgon då vi slutar åttan! Förmodligen har jag på mig min konfirmations-klänning, eller bara ett par shorts med en snygg topp!

Sushi- Dreams

Kategori: Allmänt

Hej alla fina! Ledsen för en dålig uppdatering, när jag försöker uppdatera på mobilen så funkar det inte och så står "bad connection". Vaf*n är det? Jag var i centrala Stockholm och där stod det samma sak! Får ryck på den här appen ibland. Och eftersom jag inte alltid har så bra tillgång till datorerna här hemma så blir det inte alltid en uppdatering där heller, suck. Men man kan ju såklart inte bara skylla på tekniken utan JAG måste också bättra på mig såklart! :) Igår hade jag jättetrevligt med Dolores, Anja och Fanny, tack för den dagen tjejer! D, A och jag åt på en god sushi resturang, men jag var visst inte särskilt kunnig hehe! Letade efter ett par jeansshorts och åh vad svårt det var att hitta! Iallafall ett par ljusa, korta shorts med lite snygg slitning! Köpte tillslut några, men vet inte hur jag ska göra med de.. Och idag har jag färgat håret hos Fanny (tonat då) ni får en bild imorgon! Enligt mig själv så blev det bra! Men ska sussa nu, Godnatt! /Astrid :)

hej på er!

Kategori: Allmänt

förlåt för att jag inte har skrivit något på länge. Jeg skulle ju ha åkt till Legoland i tisdags, fast det blev inte till nåt för att jag fick sjukt ont i magen. Jeg cycklade ner till stan, och just när jag var så nära busshållplatsen, så åkte jag hem igen (känner på mig att alla tyckte det var väldigt intressant, i alla fall...) upp för backen, som jag hatar av hela mitt hjärta. Nu till lite nyare händelser... I fredags var Trine, Cecilie och Linette och jag och "shoppade". Jag köpte nagellack, en sån där ring til håret, och en ring. Okej, den lilla historien var lite väl kort, ni får en annan. Igår var jag och Cecilie och hälsade på hennes häst :) jag som är sjukt rädd för hästar, ja. Det värsta är, när jag blir rädd för att hästen ska känna att jag är rädd, if that makes any sense. Jag lyckades i alla fall rida på den :3 hade helt glömmt hur kul det var :)
Jag vet inte hur, men jag har lyckats få Loreens vinnarlåt Euphoria på några av mina kompisars hjärnor. heheh... åh vad jag har lust att se en skräckis. Jag och Trine har planerat att se "barnhemmet" eller som den heter på engelska "the orphanage" en dag, du vet den vi såg hos dig Astrid? :) jag vågade inte ens se trailern på youtube, haha...men gawd va bra den var! jag kommer aldrig kunna sova igen.
hejdå! här får ni en blid. Eiffeltornet igen, stackars folket som kom med på bilden, hahah. 
juste, Astrid! ja, det var precis det jag menade, förlåt för mitt rättså otydliga språk :p säg till när du skulle kunna komma :)!

Sweet dreams..

Kategori: Allmänt

My god..är trött men kan ändå inte sova! Fuck it, jag vet ju själv att jag kommer dö på morgonen imån! Kommer att stiga upp vid halv sex eller något för vi åker till Stockholm vid 7. 7, det är galet och jag tror inte att vi kommer att åka iväg innan det. No way haha!

Idag har vi haft "kärleks-tema". Om sex och samlevnad. Trevligt, trevligt NOT! Aja det är väl skönare att slippa att ha vanliga lektioner. Vi var i tvärgrupper, alltså små grupper från hela åttan blandat. Fick lära mig om könsorgan, tolka låttext och rita "Lust". Vilket fint ord egentligen, lust. Låter bra i munn!

Olga åkte idag till Ljungnäs. Tiden går så fort, jag menar det kändes som bara några år sen vi var där och fiskade och skrämde upp varandra. Blodfläckarna, kommer du ihåg Kamil? Rös till lite, minnen alltså! <3

Jag hoppas mitt klänningsval blir bra imorgon, ska ha en svart, tajt, veckad, second hand klänning. Väldigt fin! Ska klä ner den lite med jeansjacka och kanske min trogna converse. Och pärlorna såklart! Classy! ;) laddar upp en bild om det är bra teckning, promise! :)

Godnatt folket! Xoxo/ Astrid

P.S Kamila jag kommer jättegärna, kan fråga en kompis om det är det du menar? :)) det ser ut som jag är naken -.- är ej det! xD

Legoland land!

Kategori: Allmänt

I morgon är det Grundlovsdag (ska inte till skolan, hehe, jag kanske inte är den ända, men i alla fall) som ni ser, så ska jag till Legoland! måste vakna ganska tidigt, men det blir säkert värt det :)! dom har någon ny sak med pingviner and stuff, låter väl mysigt. Ska dit med Cecilie, Linette och Maria :) Det tar ju bara en halv timme at åka dit, konstigt att jag inte har varit där i typ två år? hm...
Det är ju somma snart! (Gud vad jag överdriver med mina utropstecken,men punkter och saker är ju tråkiga...) måste hinna planera allt på typ en månad... Astrid! du får självklart komma hit och se det nya huset och allt :) och gärna ta någon svensk piggelin med dig! (jeg menar inte glassen, haha, fastän jag har undrat varför i hela friden dom inte säljer dom här i Danmark) jag lovar att skriva på facebook! detta inlägget börjar bara bli något sjukt konstigt, så jag kan ju fortsätta med att säga att jag har FÄRGAT HÅRET!! ville bara få uppmärksamheten här, det är faktiskt bara topparna :) en bättre bild kommer senare, nu är det mörkt ute, så man kommer typ inte se nån skillnad, men här är det väl! (bild tagen under ifrån..mh, flattering)