astridnkamila

Hej

Kategori: Allmänt

Hej, förlåt att jag inte har bloggat på några dagar! Har haft två prov: NO och Engelska. Engelskan hade vi idag, det gick bra! Tror jag hehe..Efter skolan blev det kaos, eller det var ingen stor grejj. Orkar inte berätta ;)
Konfirmationen gick ju superduper bra! Det var bara en kille som glömde bort vad han skulle svara haha! Fick ett par underbara pärlörhängen, pengar, prydnadssaker, smycken och en bok. Älskar pärlorna men just nu kan jag inte bära de  för öronen är infekterade, buhu! Hoppas de läker snart! De är i äkta guld, vilket är väldigt bra för mig eftersom jag är känslig för nickel. Som sagt, äääääälskar de såhäääääääääääääär mycket!
Konfa har både varit riktigt "gott" och jobbigt, men nu är det över. Kommer sakna alla,speciellt Tompa haha! Och ni som undrar om jag bara gjorde det för presenterna tror helt fel! Har varit aktiv inom kyrkan  ett bra tag (barngrupp) men jag gör det kanske också lite  för kompisarna, men absolut inte för presenterna! Just so u know!
Kamila, skojar du? Ska du ge mig en present? snarare tvärtom, men jag vill hitta något speciellt, ska hitta något när jag far till Stockholm, promise! <3 Grattis igen Bästie!
Apropå det, åker till sthlm på tisdag, för kussen tar studenten, chillidill!
Menmen måste gå nu, hejdå!/Astrid

Grattis!

Kategori: Allmänt

Astrid! Jag hoppas det gick bra med konfirmationen! :) Får hitta en present till dig snart, hm... men grattis igen! Jag blev ju konfirmerad förra året, eller, jag blev "firmad" för att jag är katolik, nästan samma sak though.
Här i Danmark köper alla typ sjukt dyra klänningar och saker, och så brukar man få pengar. Och när jag säger pengar så menar jag PENGAR. En jag känner, känner någon som fick 250.000 danska kronor. Sjuukt.

Vad glad jag är att Loreen vann! Jag tittade faktiskt inte på Eurovision själv, var hemma hos Cecilie med Trine och vi tittade på film. Sagan om ringen (fast Trine blev rädd för Gollum, haha, så vi tittade inte klart) sen såg vi Harry Potter (ettan och tvåan) , som Trine inte hade sett (hur kan man? inte ha sett dom? okej, slutar nu.) Sen grillade vi kyckling också, och försökte doppa jordgubbar i skit konstig vit choklad, som inte blev så bra. At all.
okej, nu ska jag sluta babbla.
Puss och kraaam!
en liten fin bild från Tivoli i Köpenhamn. SAKNAR ER SÅ SJUKT!

Konfirmation

Kategori: Allmänt

Åh shit vad nervös jag är! Eller är jag hungrig? :o Äsch skitsamma, om om någon timme ska jag dra till konfan så nu är det dags att göra sig i ordning. Ville vara berun tills idag åhhhh! Det känns som allt ska gå fel! Kill me!
Konfirmation next!
Ni får en glad bild så ni inte ser hur stressad jag är!
Mongo

sushi!

Kategori: Allmänt

Idag hade vi det sista provet i år! :) Danska, grammatik och sånt. Sen efter skolan gick jag till H&M med Trine Sofie, och sen cyklade jag hem i värmen och läste The Hunger Games som jag fick i födelsedagspresent ute i trädgården :)  Sen (det blir många "sen" här) klockan fem cyklade jag tillbaka till stan för att träffas med Cecilie och äta ja, sushi! Dom har just öppnat "running sushi" här i Vejle, alltså ett ställe där det finns ett band med sushi, och så får man ta hur mycket man vill. AWESOOME! det var väldigt gott också, stället heter ju trots allt "namnam" (haha.Gud vad dålig jag är)
Jag har ju helt glömt att säga något om Paris! Det var sjukt kul och fint i alla fall. Hinner inte rigtigt skriva om det nu (det gör jag nog i ett annat inlägg) men här är några billder:
Eiffel tornet "by night" :)
fina Sacre Coeur :)
jag i Disneyland på födelsedagen! kul, fast lååång kö...
i Versailles, sjukt fint där också! :) 
och macronerna. Goda? ja. Fantastiskt goda? naa...
Det var lite bilder då. Förlåt om dom är lite tråkiga, men hey, fina är dom väl?
Kram, Kamila!

Yesterday Outfit

Kategori: Allmänt

Tröja: H&M Jeans: JC Plånbok: Åhléns


Min outfit igår, en enkel men väldigt snygg stil med elegant eyeliner och "vita" converse. Har jag sagt hur mycket jag älskar randiga tröjor?

Vet att bilden är jättedåligt beskuren men det får ni leva med!

/Astrid

Monday morning

Kategori: Allmänt

Hej, jag är jätteledsen för en dålig update men har varken haft tid eller ork. Dels för min farfar dog för någon vecka sen, och då hoppas jag verkligen att ni har förståelsen att jag var så ledsen att jag inte ville/orkade blogga. Älskar dig farfar, R.I.P! 

Men jag orkar inte tänka på sånt nu och sen har det ju inte bara hänt dåliga grejjer! T.ex. så har ju min Kamila fyllt år och blivit byxmyndig, grattis igen honey! ♥ Sen har jag varit på Gotland med konfirmationsgruppen! Det varvades med gud, spökhistorier, fest och cola! Me gusta! Det var helt enkelt jättehärligt men det var inte riktigt så varmt så jag kunde bada, synd..

Idag dog jag inte som jag trodde att jag skulle göra. Först och främst så var jag så trött att jag inte kunde hålla ögona öppna, sen missade jag bussen och kom för sent till skolan, sen på svenskan så ville inte datorn samarbeta med mig! Blev gaaaaaalen! Men på vår låååånga spanskalektion så tog det en vändning och dagen blev lite bättre! Kom hem och åt Nesquicks med mjölk och sen blev det plugg, plugg och ännu mer plugg! Det är verkligen stressigt de här sista veckorna! SO-prov på torsdag och matte-prov på fredag, dessutom ska vi redovisa vår läsbok muntligt. Fulllspäckat alltså.

Men nu kan jag koppla av lite med Adrian Lux, förtillfället iallafall..

Puss! /Astrid 

Belgien!

Kategori: Allmänt

Ja, just nu är jag på ett hotel i just det, Belgien. Man får ju passa på med lite gratis wi-fi ;) I morgon ska vi vidare till Paris, och på fredag (min födelsedag, yeey!) ska vi nog till Disney Land. Jag har tänkt mig att ta en massa bilder (bla. med min Polaroid kamera, hade faktiskt en dröm om att jag glömde den hemma, så det var typ det första jag packade ner...) Okej, nu ska jag snart gå och lägga mig, och sen kanske jag laddar upp lite bilder på måndag :)
kram! /Kamila
juste, dom har belgiska våfflor i sånna godis automater här, how cool is thaat? Fast dom såg rätt hårda ut...
hejdå :)

jag är bäst på att hitta på rubriker.

Kategori: Allmänt

Ja, det vet vi alla :)  I morgon har vi engelska- prov (i 3 eller 4 timmar!, jag har inte slutat med parantesena än. nä, nä. Det måste ju gå långsamt och gradvist.) och sen på tisdag är det danska igen -__- orkaaaar inte. Fast detta blir typ stavning  och läsning, så mycket bättre än att skriva uppsattser i alla fall :)
efter proven ska jag och några vänner gå och äta glass för att "fira", haha, jag vet, låter som om vi ska ta studenten eller nåt, fastän proven vi har nu inte betyder så mycket :P

jag ska ju till Paris på torsdag! så jag får fira födelsedagen (18/5) där, tillsammans med Kamil och hans familj. Souds greeeat, nej men det blir ju mysigt :) har önskat mig franska makroner istället för tårta och sånt.
Vi vet inte helt vad vi vill se än, och vi har ju inte så mycket tid... Jag vet att Kamils lillebror vill till Disney Land. DET VILL JU JAG OCKSÅ! sooorry ´bout that. Måste bara hitta mitt innre barn igen. Gud vad "lol" du är Kamila.
Har någon sett "Avengers" än? Jag, Cecilie och Trine ska gå och se den snart, kanske på tisdag. Eller när jag har kommit hem från Paris,  har hört att den är sjukt bra i alla fall :)
hej då på er! 
bild på macroner, ser ju goda ut, men har hört att dom är ganska överskattade. Men let's see, shall we?
puss.

Spakväll ❤

Kategori: Allmänt

Godkväll! (Låter lite mer som ett avsked?) Åh, vad jag är trött nu! Eller jag är inte jobbigt trött utan mer avslappnat trött (där satt den!;3). Men varför jag är avslappnat trött berättar jag senare i inlägget.

Idag har det varit riktigt härligt i skolan! Först, på matten, hade vi typ en genomgång och det var inte alls jobbigt! Sen hade vi tydligen håltimme, så medans alla gick hem eller till stan så gick jag till bibblan! Hehe, forever alone.. Nej men jag pluggade och läste lite modetidningar. Säger bara en sak: bibliotek är underskattade! Eller iallafall stadsbiblioteken. Men kan dra upp det någon annan gång.

Sen stressåt jag en hamburgare på Max, Friscus mmmh..smaklökarna for till himlen ett tag haha! Efter det så bar det åt till Stensö för att köra minigolf med Söta Sara (och skolan, EQ) Jag sög! Eller vill inte va sån, men fick typ mer än 7 slag på varje bana! ;(

Sen hälsade jag på farfar som ligger på sjukhus men mår mycket bättre nu, han är en riktig kämpe!

Konfa vid 4 som vanligt, och GUD vad jag är taggad tills när vi ska till Gotland! Oh Lordy! ^•^ efter "konfan" så gick jag till fritidsgården där de hade spakväll. Det är nog därför jag är så avslappnad!

De fixade med naglar, smink, pedikyr och lite annat smått och gott. Gott som i grönsaker med dipp! Nu är mina händer babymjuka! <3

Slänger upp några bilder och så säger jag godnatt! /Astrid

Sveriges fulaste naglar?

Gömmer mig under täcket..

Kategori: Allmänt

Hejhej, orkar inte hitta på en fyndigare hälsningsfras, hur är det? Bra, dåligt, mittemellan? Jag mår inte så bra, har ont i halsen och känner mig förkyld. :( (nej, jag överreagerar inte) så jag ligger i vår soffa med en filt uppdragen över huvudet. Det är skönt men samtidigt får jag lite klaustrofobi..

Ska försöka mig på engelskan (glosor och allt vad det innebär) men ska inte klaga, har ytterst få läxor om jag jämför med andra skolor.

Idag var skolan en evigheeet, kanske för att vi slutade vid 4 och jag mådde illa redan då. Sen hade vi gympa idag också och jag blev glad att vi inte skulle ha utegympa för då skulle jag kort och gott nog frusit ihjäl! Men nu är jag förberred!

Jag är så himla himla himla avundsjuk på dig, Kamil! Det är så orättvist! Jaja, jag får väl åka till världens mest romantiska ställe någon annan gång..

Apropå det så fyller bästa Kamila snart år (18/5) och jag är ledsen att jag inte kan vara med dig i Danmark och Fira!:c

Pussar! /Astrid

P.s Fanny är fotograf!